welkomHet exclusieve professionele spa- en salongamma, Organic Spa, werd gecreëerd vanuit een opmerkelijk gat in de markt van de huidverzorging, nl. een gamma luxueuze biologisch gecertificeerde producten.

Organic Spa werd opgericht in 2007 en was het resultaat van 30 jaar ervaring in cosmetica. Organic Spa combineert biologisch gecertificeerde plantenextracten van een medicinaal niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Gemaakt in de ongerepte natuur van Byron Bay in New South Wales, Australië, verkreeg Organic Spa het biologisch certificaat van de OFC, de Organic food Chain. Dit laat ons toe ons te onderscheiden van de vele andere bio-producten op de markt.

Organic Spa voorziet exclusieve salons en spa’s van zowel betaalbare verkoops- en cabine-producten samen met eigen resultaatgerichte behandelingen. Onze niet-online verkoopsstrategie werd in het leven geroepen om klantentrouw aan te moedigen.

De combinatie van bergamot, sinaasappel, lavendel, roos en petitgrain essentiële oliën geven Organic Spa zijn typische geur. Deze werd zorgvuldig geformuleerd om een product te creëren met een unieke ervaring dat zowel tonifiërend als relaxerend werkt. Het is het antwoord op de vraag naar “echt” natuurlijke producten.

Organic spa focust op twee belangrijke pijlers:
“luxe verzorging kan ook met volledig natuurlijke producten”
Alle producten worden “waarheidsgetrouw gelabeld”.