Facial treatments

nourishing cream mask 
dit intens hydraterend masker wordt diep opgenomen door de huid en zal vocht insluiten en vochtverlies herstellen. de zachte, crèmige textuur helpt roodheid in de huid verminderen. de helderheid van de huid wordt hersteld en de vermoeide huid wordt gevoed.

balancing & repair
de multi-detox behandeling is ontworpen om te zuiveren en ontgiften. het doel is om de huid te kalmeren en een nieuw evenwicht te creëren voor de ongezonde huid. de hoge potentie van het masker wordt geactiveerd door het zachte stampen met de stamper in de vijzel. het masker bevat kaolin, groene thee-extract, hyaluronzuur en bentoniet, deze ontgiftende ervaring trekt de onzuiverheden uit het huidoppervlak, verwijdert de dode huidcellen en bevordert de celontgifting. de vochtbalans wordt hersteld om fijne lijntjes gladder te maken en de huid zichtbaar helderder en steviger te maken.

jade vita-renewal
deze exclusieve actieve behandeling is samengesteld als een tweedelig proces dat zachtjes gemengd wordt in de vijzel. de vitamine c geïnfuseerde gel is ontworpen om te kalmeren,  hydrateren, de rijpe huid te versterken en om de jeugdige uitstraling te herstellen.
de actieve vitamine c eigenschappen van de behandeling worden versterkt waardoor de klant een intense anti-aging behandeling krijgen. het masker bevat krachtige antioxidanten die het huidweefsel versterken en herstellen. doordrenkt met groene thee poeder, geeft de behandeling niet alleen een antioxidanten boost maar het zal de huid doen uitstralen en het verouderingsproces vertragen.

bio-hydra moisture infusion
dit masker is gemaakt van biologisch afbreekbare houtvezel. ieder masker werd doordrenkt en geweekt in een unieke formule van plantextracten en een sap met hyaluronzuur.
gemaakt om door te dringen in de huid en dan vocht en actieve werkstoffen in te sluiten
in de huid terwijl de materie de huid afkoelt en verzacht.

radiate & renew
deze kalmerende, maar actieve fruitzuurbehandeling, samen de gua sha-massage, verzacht, verstevigt en ontgift de huid.

aha alpha refining
met 13% werkzame bestanddelen, biedt deze op gel gebaseerde behandeling een intensieve begeleiding bij de herstelprocessen van de huid.
door veroudering neemt de  huidcelvernieuwing af wat resulteert in een ophoping van dode cellen en een doffe huid. deze geavanceerde verjongingsformule bevat een mix van natuurlijk alfa-hydroxy zuren en enzymen uit fruit en andere botanische bronnen die helpen de bovenste huidlagen te egaliseren en de huidtextuur te verbeteren. in tegenstelling tot andere aha behandelingen die de huid irriteren en rood maken, bevat deze formule de verzorgende bestanddelen van aloe vera en olijfblad extract die helpen om de huid koel, gekalmeerd en fris te laten aanvoelen. de behandeling is ontworpen om de huid te egaliseren, verfijnen, de elasticiteit te verbeteren en de huid te revitaliseren.

renew & resurface
de samenstelling van melkzuur met enzymen combineert puur melkzuurpoeder met enzym rijke en krachtige biologisch gevriesdroogde fruitpoeders, die een krachtige actieve boost geven aan onze bestaande aha rejuvenate peel. deze behandeling is speciaal samengesteld met de rijpe huid in het achterhoofd. de lactic enzyme booster zal een intense peeling voorzien terwijl de regeneratieve processen van de huid worden ondersteund.
eens gemengd, activeert de peeling de actieve bestanddelen in de poeder en doer de ph-waarde zakken tot ongeveer 3 – 3.2. wanneer het wordt aangebracht op de huid zal het mengsel helpen bij het versnellen van de celvernieuwing, het verzachten en egaliseren van de bovenste huidlagen laten terwijl de vochtbalans van de huid verbetert.