our-phil-1 (1).jpg

Testimonials

Bedankt voor de ontzettend leerrijke en aangename tweedaagse in Antwerpen! Het plaatje klopt helemaal! Je kent echt je producten en brengt je kennis met ontzettend veel enthousiasme en liefde over op anderen. Ik was al overtuigd, nu nog meer. Mijn handen jeuken om eraan te beginnen. Top!

Babette Stubbe, Instituut Babette - Oudenaarde

Na mijn tienerjaren met felle acné bleef ik een erg vette huid hebben. Ik heb al een gans gamma productenuitgeprobeerd, telkens met weinig succes, mijn huid bleef glimmen. Toen ik met de producten van OrganicSpa begon, was ik dus ook sceptisch. Groot was mijn verbazing toen ik merkte dat na 1 dag de producten gebruikt te hebben, de glimmende huid was verdwenen. Echt, ik kon mijn ogen nauwelijks geloven. Mijn huid ziet er nu ook veel gezonder uit en voelt veel elastischer aan. Ik kan de producten dus ten zeerste aanraden!

Elke Pepermans

Ik was al een tijdje op zoek naar zuivere, helemaal natuurlijke producten. Ik had al veel gelezen van de chemische stoffen en parfum die in de verzorgingsproducten worden verwerkt en in deze huidige tijd met zoveel vervuiling en ziektes wou ik mezelf niet nog meer vervuilen. Bij Kristel van Beauty4all-Quality-life vond ik de producten waarmee ik met een gerust hart mijn gelaat iedere dag kan verzorgen. Sinds ik OrganicSpa gebruik heb ik geen last meer van irritaties, jeuk of ontstekingen. Wat bij het gebruik van mijn vorige producten wel het geval was. De producten zijn aangenaam en zuinig in gebruik. Ze laten geen kleverig gevoel na. Mijn huid ziet er echt gezond uit. Mijn favorieten zijn de face exfoliant die mijn huid heel zacht maken en het ACE serum, een ware vitaminenboost voor mijn huid.

Anne

Organicspa, hét enige product dat ik ken dat zó puur is, ideaal voor elke vrouw die graag bewuste keuzes maakt over wat op en in haar lichaam komt.?Ik heb een passie voor natuurlijke huidverzorging en als professional wil ik mijn klanten alleen de zuiverste producten bieden, ontwikkeld met respect voor mens, dier en milieu. Daarom ben ik zo blij dat dit merk nu vanuit Australië in België wordt verdeeld en dan ook nog eens door een toffe, inspirerende zaakvoerster - Barbara - die voor je klaarstaat met haar team. Het is een fijne samenwerking. Steeds interessante promoties, nieuws en de nodige ondersteuning. Ook de trainingen van Studio Puur Academy zijn top! Organicspa is écht 100% natuurlijk en betrouwbaar biologisch gecertificeerd. Het héle plaatje klopt. Zelfs de behandelingen die ik geef met dit product zijn helemaal gericht op resultaat, zonder de huid ook maar op één of andere manier te verstoren. Ik zou het iedereen willen aanbevelen die op een bewuste manier bezig is met zijn of haar gezondheid. Ik ben een enorme fan!

Babette Wouters, Complete Care - Ham

Als ‘Bio’-mens is het voor mij evident dat ik ook Biologische verzorgingsproducten gebruik voor de behandelingen in mijn instituut. Heel veel merken beloven ‘natuurlijk’ te zijn tot ik de ingrediënten naderbij bekijk. Organicspa is dit wel: 100% natuurlijk en biologisch. Vandaar ook mijn keuze om met Organicspa te werken. Met het advies dat ik aan klanten geef, ben ik heel zeker dat ze resultaat zullen bekomen. Klanten getuigen heel tevreden te zijn met het gebruik van de producten. De producten zijn aangenaam en zuinig in gebruik, hygiënisch verpakt en prijs/kwaliteit enorm goed. Meerdere reden om Organicspa aan te bevelen. Eveneens zeer belangrijk: de samenwerking met Barbara van Studio Puur. Het persoonlijk contact en de opvolging waardeer ik enorm. Fijn om met OrganicSpa en Studio Puur elke dag mensen te verwennen.

Kristel, Zenhuis - Haacht