Over Barbara

De kracht van de mens

Ik geloof enorm in menselijk potentieel. Een mens is tot grootse prestaties in staat. Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk geluk gaan voor mij hand in hand. Om je volle potentieel te kunnen benutten, heb je een goede gezondheid nodig en een dosis zelfvertrouwen.

Net die 2 zaken zijn mijn inspiratiebron voor studio puur. Mijn passie is mensen mooier maken en op die manier hun zelfvertrouwen doen groeien. Voel jij je ook beter en zekerder als je je goed verzorgt en er op je best uitziet? 

Je gezondheid, je belangrijkste tool

Een goede gezondheid hebben we voor een groot stuk zelf in de hand, en preventie is daarbij heel belangrijk. Een gezonde levensstijl kan veel ziektes helpen voorkomen. Mooi zijn mag niet ten koste gaan van je gezondheid.

Heel wat schadelijke stoffen worden toegevoegd aan de meeste dagelijkse verzorgingsproducten. Die toxines krijgen we als consument op die manier dag in dag uit binnen. Langzaam maken we ons lichaam ziek, zonder dat we er ons bewust van zijn.

Het lichaam is ons allerbelangrijkste instrument, als we ziek zijn, ziet de wereld er plots anders uit: onze mogelijkheden worden beperkt. Daarom vind ik het zo ontzettend belangrijk om dat lichaam levenslang te koesteren en te verzorgen.

Waarom vind ik dit zo belangrijk

Gezondheid is een thema dat me erg nauw aan het hart ligt, na het verlies van mijn papa kwam dat alleen nog maar sterker naar voren. Ik heb het gevoel dat dingen niet meer kloppen in onze maatschappij, zoveel ziekte en lijden rondom mij heeft me bewuster gemaakt.

Toen ik tijdens mijn zwangerschap van mijn jongste dochter beginnende zwangerschapsdiabetes had, heb ik mijn voeding en die van mijn gezin radicaal omgezwaaid. Ik ben met yoga begonnen en heb me verdiept in het ontcijferen van cosmetica-labels. Geen enkel product uit mijn kast bleef daarbij overeind. De producten die ik wél wou gebruiken, vond ik in Australië. Ik vond de producten zo ontzettend goed en puur dat ik besloot ze in te voeren.

Hoewel ik van nature eerder een introvert persoon ben, wil ik nu absoluut mijn stem gebruiken om mijn gezonde boodschap te verspreiden.

Ik hou van puurheid en authenticiteit in mensen, in mijn relaties, in mijn voeding, mijn omgeving en ik trek de lijn door naar mijn huidverzorging en make-up.

Hoeveel kg chemicalien krijg jij elk jaar binnen?

De gemiddelde vrouw krijgt elk jaar 2kg chemicaliën binnen via huidverzorging en cosmetica. Mijn missie is om alle vrouwen te overtuigen gezonde cosmetica te gebruiken. Cosmetica die 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerd is. 

In de beauty-industrie is groenwassen tegenwoordig erg in. Producten worden als groen en natuurlijk aangeprezen, maar als je de ingrediënten controleert dan blijken ze helemaal niet zo veilig en gezond te zijn. 

Studio puur brengt authentiek, “echt” natuurlijke en gezonde producten op de markt, zonder 1 schadelijk ingrediënt. 100% natuurlijke producten die biologisch gecertificeerd zijn voor minstens 70% van de bestanddelen.

Bewuste schoonheidsspecialistes

Ik sluit graag partnerships met bewuste schoonheidsspecialistes. Beauty professionals die bekommerd zijn om resultaat, maar ook om de gezondheid van hun klanten. Schoonheidsspecialistes die kritisch zijn en zoeken naar een product dat helemaal aansluit bij wie ze zelf zijn. Ze kiezen voor vakkennis, topkwaliteit, puurheid, persoonlijk contact en ondersteuning. Ze zijn ambitieus, kiezen voor groei en beseffen dat de tijd aangebroken is voor een nieuwe categorie van producten, echte, pure, eerlijke en gezonde producten die doen wat ze beloven.

Tijd voor verandering

Voel jij ook dat het tijd is voor verandering? Voel jij ook dat de consument veel bewuster wordt en kiest voor natuurlijke producten, niet alleen in voeding, maar op alle terreinen? Wil je niet meer wakker liggen van klanten die huidreacties krijgen op je producten? Wil je een product waar je zelf helemaal kan achterstaan? Een product dat zichzelf verkoopt omdat het jou helemaal ondersteunt?

Samen maken we een succesverhaal van jouw beauty-onderneming en maken we de wereld een beetje mooier.

Als marketeer, schoonheidsspecialiste, visagiste enkleur-en stijlexpert, heb ik meer dan 13 jaar ervaring in de beauty-branche. Als ondernemer help ik jou graag ondernemen.

Schoonheid is mijn passie, de natuur mijn drive.