Aanvragen

Productaanvragen

Organicspa wordt uitsluitend verkocht via salons en spa’s.

Om uw dichtstbijzijnde verdeelpunt te vinden, klik hier.

Indien er geen verdeelpunt is in uw regio, neem dan contact op via info@studiopuur.be en we bezorgen u alle info hoe u een product uit ons assortiment kunt aankopen.

SALON- EN SPA-AANVRAGEN

Wil je deel uit maken van het snelst groeiende schoonheidssegment en aansluiten bij onze organicspa partners?  Klik hier en vul ons formulier in

Word lid van onze Facebook groep!

Ben jij schoonheidsspecialiste? Voel jij ook dat het tijd is voor verandering? Voel jij ook dat de consument veel bewuster wordt en kiest voor natuurlijke producten, niet alleen in voeding, maar op alle terreinen?

Wij hebben een besloten fb-groep opgericht om jou te inspireren en te informeren over niet-toxische huidverzorging en make-up. Wil je graag GRATIS lid worden van de Studio Puur Beautyprofessionals groep? 

Klik dan hier!

We inspireren jou graag met tips, info, blogs, video's om al jouw vragen te beantwoorden en jouw zaak vooruit te helpen. Welkom!

Ons kantoor

  • Braamstraat 1A 8800 Roeselare

Openingstijden

Maandag tot donderdag: 8u30 - 17u00
Vrijdag: 8u30 - 15u00

Gsm

+32 497 625 621

E-mail

info@studiopuur.be

Instagram

@studio_puur

Facebook

https://www.facebook.com/studiopuurshop/

"Verrijkt met de beste kwaliteit gecertificeerde biologische ingrediënten en therapeutische melanges van plantenextract is organicspa de pionier in effectieve organische huidverzorging voor de ultieme salonervaring."