Wie is Organicspa?

Organicspa introduceert een luxueuze, gecertificeerd biologische en veganistische lijn, exclusief geformuleerd voor de professionele salon- en spa-ervaring.

Ontstaan vanuit een opmerkelijk gat in de markt, werd organicspa geformuleerd op basis van 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van natuurlijke en biologische huidverzorging.

Het gamma wordt gemaakt van de beste gecertificeerd biologische extracten in combinatie met 100% natuurlijke ingrediënten. De producten verkregen het biologisch certificaat door een onafhankelijk orgaan nl. de OFC (Organic Food Chain) en veganistisch verklaard door de UK Vegan Society.

Ontwikkeld in de ongerepte natuur van Byron Bay Australië, combineert elk product lokaal geoogste ingrediënten met extracten van fair trade leveranciers over de hele wereld. Onze ecologische voetafdruk is weloverwogen met eco-vriendelijke verpakking, die niet alleen recycleerbaar is, maar in sommige gevallen zelfs biologisch afbreekbaar is. 

De exclusieve lijn werd geformuleerd met enkel het beste wat de natuur te bieden heeft met vitamines, oliën en actieve ingrediënten die verzekeren dat elk product en elke behandeling resultaatgericht is. Organicspa is jouw garantie op zuiverheid.

“Het enige biologisch gecertificeerd professioneel gamma huidverzorging. 100% natuurlijk en minstens 70% biologisch”